ParnasSys heeft een groot aantal koppelpartners waarmee 'plug & play-koppelingen' zijn gerealiseerd. Als onderwijsinstelling kun je hier snel en eenvoudig op aansluiten voor gegevensuitwisseling tussen ParnasSys en het systeem van de partner.

 

Hieronder vind je een overzicht van al onze koppelpartners. Klik op het logo om verder te lezen op de partner website. Voor meer informatie en het aansluiten op een bestaande koppeling kunt u contact opnemen met de koppelpartner.

Heeft de leverancier van jouw systeem nog geen samenwerking met ParnasSys? Vraag jouw leverancier dan om koppelpartner te worden en verwijs naar deze pagina.

Gegevensverwerking

Persoonsgegevens worden uitsluitend in opdracht van de onderwijsinstellingen via een koppeling verstuurd. Dit betekent dat niet ParnasSys, maar de onderwijsinstelling bepaalt van welke koppeling zij gebruik maakt en of de gegevens verstrekt mogen worden aan derden.

Koppelpartners voor het uitwisselen van leerresultaten (UWLR)

De UWLR-koppeling is een (type) koppeling tussen ParnasSys en applicaties van educatieve uitgevers. De leerlinggegevens worden van ParnasSys naar de betreffende educatieve uitgever verstuurd, de leerresultaten komen terug in ParnasSys.

 
 
 
 
 
 
 
 

Overige koppelpartners

Deze koppelingen versturen een, door de koppelpartner samengestelde, vaste gegevensset uit ParnasSys naar het partnersysteem. Zo hoef je de gegevens slechts in één systeem te registreren!