Kom je ergens niet uit? Wellicht helpt ons Kennisportaal je verder. Hier vind je zeer uitgebreide instructies en veelgestelde vragen. Via het Kennisportaal kun je ook direct contact opnemen met de ParnasSys Servicedesk.

Mocht je hier niet uitkomen dan kun je ons ook telefonisch bereiken.
Telefoonnummer Servicedesk: 0570 - 572 290 (optie 1)

De servicedesk helpt basisscholen graag. Ben jij een ouder en heb je vragen over het ouderportaal of andere portalen? Neem dan contact op met de basisschool zelf, want elke school heeft andere instellingen en beleid. 


Producten

Informatie over ParnasSys en uitbreidingen vind je op de productenpagina, waar je ook direct een bestelling kunt plaatsen. Heb je vragen over de aanschaf van ParnasSys of een uitbreiding? Bel dan naar telefoonnummer verkoop: 0570 - 572 290

Scholing

Wij helpen je graag om meer uit ParnasSys en de modules te halen. Heb je een vraag over de trainingen of kun je geen passende training vinden in ons aanbod? Neem dan contact op via info@parnassys-academie.nl of bel naar telefoonnummer 0182 – 540 385.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ParnasSys nieuws! Ongeveer eens per maand sturen we je handige tips over het gebruik van ParnasSys, nieuwe ontwikkelingen en soms ook unieke aanbiedingen toe.

Probleem met inloggen?

Kun je om een of andere reden niet inloggen in ParnasSys of aanverwante systemen? De oplossing hiervoor is mogelijk te vinden op de pagina inlogproblemen. 


Technisch beveiligingsprobleem of kwetsbaarheid gevonden?

In onze Responsible Disclosure is te lezen hoe je deze zaken kunt melden en hoe wij hiermee omgaan.

Je bent ook altijd welkom voor een kopje koffie!

Wil je contact met de relatiebeheerders van ParnasSys?

Vul onderstaand formulier in en wij sturen je zo spoedig mogelijk een reactie. Voor vragen over het gebruik van ParnasSys of technische vragen kun je terecht in ons Kennisportaal.

0570 – 572 290
relatiebeheer@parnassys.nl
Singel 9, 7411 HV Deventer